Bezorginformatie

GSMuitverkoop kan uw bestelling op twee manieren verzenden, namelijk:

Gratis verzending

Dit kan wanneer u uw ordertotaal vooraf betaald. We zullen uw bestelling dan verzenden met DHL, hierbij hanteren wij een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

Wanneer u de bezorger gemist heeft ontvangt u een kaart waarop staat of uw pakket eventueel bij de buren is afgeleverd. Wanneer dit niet het geval is kunt u met behulp van de bezorgcode op de kaart en uw postcode een nieuwe bezorgmogelijkheid kiezen.

Onder rembours

U kunt er ook voor kiezen uw ordertotaal contant te betalen aan de postbode die uw bestelling komt leveren. U betaald dan na het ontvangen van uw bestelling. Voor deze betaalmethode wordt €5,- extra in rekening gebracht. Bestellingen onder rembours worden bezorgd door PostNL. Ook bij deze verzendmethode hanteren wij een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

Bij een verzending onder rembours moet de geadresseerde altijd tekenen voor ontvangst. Uw pakket wordt niet bij buren afgeleverd wanneer u niet thuis bent. Bent u bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis? Dan kunt u uw bestelling binnen twee weken ophalen bij het Postkantoor.

 

* Wanneer een product tijdelijk niet leverbaar is zullen wij u hierover informeren. Op dat moment wordt samen met u naar een passende oplossing gekeken.